> Toimipisteet > Kangasalan toimipiste

Kangasalan toimipiste

Pirkanmaan ammattiopisto
Kangasalan toimipiste
Sahalahdentie 22
36270 Kangasala

Kartta

puh. 03 - 3155 5020
fax. 03 - 3155 5025

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@pirko.fi


KIINTEISTÖN AUKIOLOAJAT
Toimipisteen ovet ovat auki opetusaikoina, pääsääntöisesti klo 8.00 - 16.00. Vahtimestarina toimii talonmies Jarmo Wirén, puh. 050 - 517 5482.

OPINTOTOIMISTO
Opintotoimisto on avoinna opiskelijoille maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 14.00.
Toimistosta saat tarvittaessa opintotuki- ja koulumatkatukihakemukset, opiskelijatodistuksen, opiskelijakortin ja todistukset VR:n ja Matkahuollon alennuskortteja varten.

RUOKAILU
Ruokailuaika on klo 11.15-12.15. Erityisruokavalion voit saada ottamalla yhteyttä terveydenhoitajaan. Päivittäin on tarjolla kasvisruokavaihtoehto.

Leipomo-osaston tilauspuhelin on 040-7115 426
Tilausten vastaanottoajat ovat:
ma-ti klo 12-14
to-pe klo 12-14

Opetusravintolan aukioloajat klo 11.00 . 13.00
seuraavasti:

MYYMÄLÄ-KAHVIO
Opiskelijoilla on mahdollisuus ostaa päivän aikana kahvia ja leivonnaisia toimipisteen myymälä-kahviosta. Myymälä aukeaa klo 10.00 ja on auki klo 17 asti (maanantaisin myymälä sulkeutuu klo 15).

OPETUSRAVINTOLA
Kangasalan toimipisteessä sijaitsee opetusravintola, joka toimii opiskelijoiden opetus- ja työssäoppimispaikkana. Kangasalan toimipisteen opetusravintolassa tarjoillaan lounasbuffet arkisin klo 11.00-13.00 - Tervetuloa herkuttelemaan!

OPISKELUTERVEYDENHUOLTO
Opiskeluterveydenhuollosta vastaa Kangasalan seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä. Terveydenhoitajana toimii Johanna Metsä, joka on tavoitettavissa Kangasalan toimipisteessä lukukauden alussa ilmoitettavina aikoina, puh. 040 - 711 5356. Lääkärille voi varata ajan terveydenhoitajan kautta. Terveydenhoitajan ja lääkärin puoleen voit kääntyä kaikissa terveyteen, opiskeluun ja elämän eri tilainteisiin liittyvissä asioissa. Käynnit ovat luottamuksellisia.

Opiskelijana sinulla on mahdollisuus saada hammaslääkäripalveluja Kangasalan keskushammashoitolasta, puh. 03-285 1800. Hammashoitolasta lähetetään kutsukirje Kangasalan seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän alueella asuville alle 18-vuotiaille. Jos asut muualla, sinulla on halutessasi mahdollisuus varata aika myös Kangasalle tai hakeutua oman kuntasi hammashuoltoon. Hoito on maksutonta alle 18 -vuotiaille, yli 18-vuotiailta peritään asetuksen mukaiset maksut. Peruuttamattomasta, käyttämättä jääneestä ajasta peritään myös maksu.

PYSÄKÖINTI
Yleiset liikennesäännöt ovat voimassa myös oppilaitoksen alueella, noudata niitä aina ja kaikkialla. Oppilaitoksen alueella liikuttaessa on noudatettava aivan erityistä varovaisuutta ja otettava huomioon rajoitettu liikennenopeus (20 km/h).

Opiskelijoiden kulkuneuvot tulee pysäköidä niille varatuille paikoille. Työpajojen eteen ei saa pysäköidä. Lämmityspistokepaikkaa voi tiedustella opintotoimistosta


SOSIAALITILAT JA PUKUKAAPIT
Toimipisteessä on opiskelijoille sosiaalitilat ja pukukaapit. Pukukaappien avaimista huolehtii toimipisteen vahtimestari.

LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET
Kangasalan toimipisteen kuntosali on opiskelijoiden käytössä klo 8-16

PAIKALLISET PALVELUT
Asuntotoimisto sekä kunnan muut palvelut löytyvät osoitteestawww.kangasala.fi

Kangasalla toimivien järjestöjen ja yhdistysten toiminnasta lisätietoa sivulla http://www.kangasala.fi/yleistietoa/jarjestotjayhdistykset.html

Kangasala-Opisto järjestää monenlaisia kursseja: http://www.kangasala.fi/sivistys/kangasalaopisto.html
Hakeminen

Opintotoimistot

Opinto-ohjaajat

Wilma