> Opiskelijalle > Kilpailutoiminta

Kilpailutoiminta

Taitaja-kilpailut

Taitaja-kilpailut ovat vuosittain järjestettävät ammattitaidon SM-kilpailut.  Taitaja-kilpailujen parhailla on mahdollisuus päästä valmennukseen ja kilvoittelemaan edustuspaikasta ammattitaidon MM-kilpailuissa. Taitaja 2010 Oulu -tapahtuma on Oulussa 27.-29.4.2010. Lue lisää.

Taitaja-kilpailun tarkoituksena on:
- lisätä ammatillisen koulutuksen tunnettavuutta, vetovoimaa ja arvostusta
- edistää ammatin oppimista ja oppimistulosten vertailua
- kohottaa opiskelijoiden kiinnostusta jatkuvaan kehittymiseen ja yrittäjyyteen
- lievittää työelämän rekrytointiongelmia kehittää ammattitaitoa kilpailu- ja valmennustoiminnalla sekä koulutuksen ja työelämän yhteistyöllä.

SAKU ry:n kulttuuri- ja kilpailutoiminta

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry on ammatillisen koulutuksen oma kulttuuri- ja liikuntajärjestö, joka tukee ja edistää koulutuksen järjestäjien perustehtävää tuottamalla liikunta- ja kulttuuripalveluita. Tutustu SAKU ry:hyn.
 
Opiskelijoille SAKU ry järjestää
- ammattiin opiskelevien mestaruuskisat yhdeksässä yksilölajissa
- valtakunnalliset palloilusarjat lopputurnauksineen kuudessa lajissa
- ammattiin opiskelevien mestaruusturnaukset kolmessa joukkuelajissa
- kulttuurikisat, joissa ammattiin opiskelevat ympäri Suomen näyttävät osaamisensa mm.        kuvataiteissa, valokuvauksessa, musiikissa, tanssissa jne.
 
SAKUstars-tapahtuma on kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Vuosittaisissa kolmipäiväisissä SAKUstars-kulttuurikilpailuissa on sarjoja sekä lähetettäville että paikanpäällä tehtäville töille/suorituksille.

Tutkintoalakohtainen kilpailutoiminta

Pirkanmaan ammattiopiston opiskelijat osallistuvat aktiivisesti tutkintoalojensa ammatillisiin sekä liikunnallisiin valtakunnallisiin kilpailuihin. Tutkintoalojen kilpailutoiminnasta vastaavat opettajat toimivat opiskelijoiden ohjaajina ja antavat lisätietoja kilpailutoiminnasta.

 Hakeminen

Opintotoimistot

Opinto-ohjaajat

Wilma