> Opiskelijalle

Tervetuloa Pirkanmaan ammattiopistoon!

Olet aloittamassa ammatillisen perustutkinnon opiskelua. Opiskelet ammatillisia opintoja, ammatillisia opintoja tukevia opintoja sekä vapaasti valittavia opintoja. Opinnot sisältävät myös työssäoppimista ja ammattiosaamisen näytöt. Voit opiskella osana ammatillista tutkintoa lisäksi lukio-opintoja ja suorittaa ylioppilastutkinnon.

Opiskelijalle-sivulle on koottu tärkeää tietoa opinnoista, opiskelukäytännöistä ja oppimisen tukipalveluista. Tutustuthan sivuihin huolellisesti opintojen alkaessa. Tiivistetyn Opiskelijan oppaan voit tulostaa kohdasta Opiskelijan opas.

Menestystä opintoihisi! 


Ohjeita aloittavalle opiskelijalle

Lukuvuosi alkaa 10.8. ensimmäisen vuoden opiskelijoilla klo 9.00. Ensimmäisenä koulupäivänä opiskelijan on varattava mukaansa alkuperäiset opinto- ja työtodistukset ryhmänohjaajalle nähtäväksi sekä todistusten oikeaksi todistetut jäljennökset oppilaitokseen jätettäväksi. Opiskelijan tulee myös palauttaa ensimmäisenä päivänä opiskeluvalmiuksien kartoituslomake ryhmänohjaajalle.

Opintotoimistot ovat avoinna kaikissa toimipisteissä 3.8. alkaen, johon voi palauttaa mm. koulumatkatukihakemuksen jo ennen koulun alkamista.Hakeminen

Opintotoimistot

Opinto-ohjaajat

Wilma