> Opiskelijalle > Oppilaskunta

Oppilaskunta

Oppilaskunta järjestää erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Se on järjestänyt mm. konsertin kaikille Pirkanmaan ammattiopiston opiskelijoille Tampere Areenalla vuonna 2008 sekä ollut mukana järjestämässä savuttomuuskilpailua. Oppilakuntatoiminta on myös opiskelijoiden kanava vaikuttaa opiskeluun liittyvissä asioissa.

Suunniteltuja tapahtumia syksylle 2009 ovat mm. verenluovutuksen järjestäminen Koivistontien toimipisteeseen, oppilaskunnan roadshowt eri toimipisteisiin sekä savuttomuuteen liittyvää toimintaan (liikuntatempaus). Lukuvuosittain järjestetään jokaisessa toimipisteessä valokuvaus yhteistyössä Kuvaverkon kanssa. Hartwallin juoma-automaatteja on lähes jokaisessa toimipisteessä. Näiden tuotot käytetään oppilaskunnan järjestämään toimintaan.

Hallitus

Pirkanmaan ammattiopiston oppilaskunnan hallitus valitaan syyslukukauden alussa. Hallituksesta valitaan opiskelijaedustajat koulutuspäällikkötiimin kokouksiin, joihin oppilaskunnan edustajat osallistuvat 2–3 kertaa lukukaudessa. Hallituksesta valitaan myös edustajia erilaisiin työryhmiin ja lukiotiimi, joka on järjestämässä mm. abiristeilyn, vanhojen tanssit ja penkkariajelut. Hallituksen jäsenille annetaan oppilaskuntatoiminnasta  erillinen todistus ja vapaasti valittaviin opintoihin voidaan osaamista tunnustaa 1-2 opintoviikkoa.

Lukuvuoden 2009–2010 suunnitelmana on, että jokaisesta toimipisteestä on edustus oppilaskunnan hallituksesta. Oppilaskunnan hallitus tekee tiiviisti yhteistyötä toimipisteiden tuutoritiimien kanssa.

Hallitus tekee yhteistyötä Tampereen toisen asteen oppilaitosten oppilaskuntien sekä SAKKI ry:n ja OSKU ry:n kanssa.

Mukaan oppilaskuntaan!

Jos haluat mukaan oppilaskuntatoimintaan, ota rohkeasti yhteyttä (sähköpostitse, hallituksen jäseniin tai oppilaskunnan vetäjiin) ja tule syksyllä järjestettävään infotilaisuuteen! Oppilaskuntatoimintaan voi tulla mukaan myös kesken lukuvuoden.

Oppilaskunnan sähköposti:
oppilaskunta@ pirko.fi

Oppilaskunnan vetäjät:
Salla Kananen
oppilaskuntakuraattori
050 409 4906, etunimi.sukunimi@pirko.fi

Susanna Ågren
erityisohjaaja
050 577 0472, etunimi.sukunimi@pirko.fiHakeminen

Opintotoimistot

Opinto-ohjaajat

Wilma