> Tutkintoalat

Tutkintoalat


Pirkanmaan ammattiopistossa monipuolinen ja ajanmukainen opetus avaa mahdollisuudet edetä mielenkiintoisiin työtehtäviin ja jatko-opintoihin aina korkeakouluihin ja yliopistoihin saakka. Hyvät koneet ja laitteet sekä osaavat opettajat takaavat erinomaiset edellytykset oppimiselle. Opetus on käytännönläheistä ja työelämän tarpeita vastaavaa, sillä kaikissa tutkinnoissa suuri osa opiskelusta tapahtuu työssäoppimisen kautta työpaikoilla.

Ammattiopisto tarjoaa sinulle vankan ammattitaidon valitsemallasi alalle. Käytännön työssä tarvittavien kädentaitojen lisäksi saat laaja-alaiset valmiudet työelämässä toimimiseen. Opit työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös toimimaan ryhmässä ja ottamaan vastuuta työympäristöstä ja -tovereista.

Opetamme alalla kuin alalla tarpeellisia asiakaspalvelutaitoja sekä ympäristöystävällistä ja taloudellista ajattelu- ja työskentelytapaa. Lisäksi esimerkiksi tietotekniikkaa ja kielitaitoa opetetaan ammatin vaatimusten mukaisesti. Muuttuvassa maailmassa on tärkeää oppia omaksumaan jatkuvasti uutta ja päivittämään omaa osaamistaan. Monikulttuurisuus ja kansainvälisyys luo uusia haasteita ja mahdollisuuksia, joihin kannattaa tarttua.

Tutustu ammattiopiston opetussuunnitelman yhteiseen osaan.


Suorita opintojen viimeinen vuosi oppisopimuksella!

Tutkintosi viimeisen opintovuoden voit suorittaa myös oppisopimuksella (2+1 malli).

Esite oppisopimuskoulutuksesta opiskelijalle (pdf)

Esite oppisopimuskoulutuksesta työnantajalle (pdf)

Me avaamme sinulle tien vahvaan ja monipuoliseen ammattitaitoon!

 Hakeminen

Opintotoimistot

Opinto-ohjaajat

Wilma