> Etusivu > Uutiset


Uusinta uutta:


Hae sosiaali- ja terveysalan koulutusohjelmiin

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon syksyllä 2009 alkavissa koulutusohjelmissa (40 ov) on vielä tilaa! Hae kuntoutuksen, vanhustyön tai vammaistyön koulutusohjelmaan, tai työelämä- ja verkkoympäristöpainotteiseen sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelmaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteella Pirkanmaan ammattiopisto, Pyynikintie 2, 33230 Tampere. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 14.4.2009.

Koulutusohjelmiin hakeuduttaessa tulee sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon yhteiset opinnot 20 ov ja tutkinnon yhteiset ammatilliset opinnot 50 ov olla suoritettuna.

Lisätietoja antaa opinto-ohjaaja Kirsi Sirkka puh. 050 302 5979. Lue lisää koulutusohjelmista.


Ravintolakokiksi 1 vuodessa

RAVINTOLAKOKIKSI  1 vuodessa

(suurtalouskokeille, tarjoilijoille, palveluvastaaville)

 

Pääsyvaatimuksena hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto (tarjoilija), catering-alan perustutkinto, (suurtalouskokki  tai palveluvastaava).  Opiskelijat valitaan soveltuvuuden ja aiemman opintomenestyksen mukaan. Opintojen kesto noin 1 vuosi.

 

Tiedustelut ja hakemukset:

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 30.4 mennessä suoraan oppilaitokseen.

 

PIRKANMAAN AMMATTIOPISTO

Åkerlundinkadun toimipiste

Opinto-ohjaaja Nina Salonen

Åkerlundinkatu 8

33100 Tampere

 

Lisätietoja antaa opinto-ohjaaja Nina Salonen puh. 050 576 1593

nina.salonen@pirko .fi


”Elämäsi tilaisuus” -kampanja haastoi nuoria turvavyön käyttöön

Liikenne- ja viestintäministeriön ja Liikenneturvan valtakunnallinen ”Elämäsi tilaisuus” -kampanjan koulukiertue vieraili PIRKOssa Ajokinkujan toimipisteessä torstaina 19.3.2009.

Tilaisuudessa kilpa-autoilija Harri Toivonen ja juontaja Tomi Tuominen kertoivat raakoja faktoja liikenneturvallisuuden riskiryhmän eli 15 - 24-vuotiaiden nuorten onnettomuusluvuista sekä kannustivat nuoria turvavyön käyttöön. Tilaisuuden päätteeksi nuoret pääsivät kokeilemaan pyörähdysautoa, jossa voi kokeilla, miltä tuntuu roikkua turvavöissä ylösalaisin olevassa autossa. 

Lue lisää tästä

Harri Toivonen ja Tomi Tuominen herättivät turvavyön käyttöön.

Liikenneturvan Janne Smedsiltä turvavyöniksit sujuvat vaikka auto on ylösalaisin. 

Pyörähdysautosta ulos pääseminen ei ole ihan helppoa!
Puhdistuspalvelujen perustutkinto Ajokinkujan toimipisteessä

Pirkanmaan ammattiopiston hakuoppaan tiedoista poiketen puhdistuspalvelujen perustutkinnon, toimitilahuoltaja (pienryhmäopetus) koulutus järjestetään syksyllä 2009 Tampereella Ajokinkujan toimipisteessä.

AJOKINKUJA 1007 Puhdistuspalvelujen perustutkinto, er 252, Toimitilahuoltaja


Leena Mäkelästä vs. rehtori
Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen rehtori, arkkitehti Leena Mäkelä on valittu Pirkanmaan ammattiopiston vs. rehtoriksi. Hän aloitti uudessa tehtävässään maaliskuun alussa.

Mäkelä seuraa tehtävässä Ari Loppia, joka on siirtynyt johtamaan Pirkanmaan koulutuskonserni-kuntayhtymää.

Penkkarit & Vanhojen tanssit

 

Pirkanmaan ammattiopiston abit lähtivät penkkariajelulle 12.2. Koivistontien toimipisteestä ja jatkoivat matkaa Koivistontieltä Hämeenkadulle. Tunnelma oli iloinen ja vapautunut, yhteishenki upea. Penkkariporukkaan kuului 18 abiturienttia.


Huom! Nokian rakennusalan perustutkinnon koulutus uudessa Kivimiehenkadun toimipisteessä 1.8.2009 alkaen

Tiedot Nokian rakennusalan perustutkinnon koulutuksen järjestämispaikasta ovat  PAO:n hakuoppaiden 1 ja 2 tiedoista poiketen muuttuneet seuraavasti:    TIEDOTE


Nokian toimipisteiden uudet nimet ja tutkintoalat

Pirkanmaan ammattiopiston Nokian toimipisteen uusi nimi 14.1.2009 alkaen on Kankaantaankadun toimipiste, Nokia (Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia). Uusi Kivimiehenkadun toimipiste, Nokia (Kivimiehenkatu 6, 33380 Pitkäniemi)aloittaa toimintansa 1.8.2009.  TIEDOTE
Hakeminen

Opintotoimistot

Opinto-ohjaajat

Wilma