> Toimipisteet > Virtain toimipiste

Virtain toimipiste

Pirkanmaan ammattiopisto
Virtain toimipiste
Sipiläntie 1
34800 Virrat

Kartta

Puh. 03 - 3155 51
Faksi 03 - 3155 5065

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@pirko.fi

KIINTEISTÖ

Kiinteistöhuolto Pekkanen puh. 050 3020 811

Jos opiskelija joutuu työskentelemään oppilaitoksessa klo 17.30 jälkeen opiskelutehtävien vuoksi, hän voi hankkia kulkuluvan ja oven avaamiseen ja järjestelmään kirjautumiseen tarvittavan "tagin" opintotoimiston kautta. Tagin lukulaite on oven vieressä oikeanpuoleisessa ulkoseinässä. Kulkulupa on ilmainen.

Kulkulupa on henkilökohtainen, joten omalla kulkuluvalla ei voi päästää muita sisään. Ulos pääsee ainoastaan Rantatien puoleisesta ovesta kirjautumalla tagilla eteisessä olevalla laitteella. Jos samaan aikaan on menossa ulos muitakin, kaikkien on hoidettava uloskirjautuminen henkilökohtaisesti. Mikäli väärinkäytöksiä ilmenee, kulkuoikeudet saatetaan ottaa kokonaan pois. Kiinteistömiehelle, vartijalle tai oppilaitoksen henkilökuntaan kuuluvalle on pyydettäessä osoitettava tagin voimassaolo lukulaitteella.

OPINTOTOIMISTO

Opintotoimisto on avoinna opiskelijoille arkisin klo 8–14.

Ammattiopiston ilmoitustaulu on B-puolen käytävällä.  Ammattikorkeakoulun (TAMK) ilmoitustaulu on myös aulassa ja sitä kannattaa myös seurata. Työnantajat voivat viedä sinne ilmoituksia työpaikoista, jotka saattavat soveltua myös toisen asteen opiskelijoille.

OPISKELUTERVEYDENHUOLTO

Opiskeluterveydenhuollosta vastaa Virtain terveyskeskus. Terveydenhoitajana Virtain toimipisteessä toimii Marjatta Aalto, puh. 044 - 715 1424 ja sähköposti etunimi.sukunimi@virrat.fi.  Terveydenhoitajan puoleen voit kääntyä kaikissa terveyteen, opiskeluun ja elämän eri tilanteisiin liittyvissä asioissa sekä pulma- ja kriisitilanteissa. Käynnit ovat luottamuksellisia. Terveydenhoitaja suorittaa kaikille aloittaville luokille terveystarkastuksen ensimmäisen vuoden aikana. Kutsut tarkastukseen lähetetään luokittain. Erityistyöntekijä, psykiatrian sairaanhoitaja Taina Puumala, puh. 044 333 4994 ja sähköposti etunimi.sukunimi@virrat.fi. Erityistyöntekijän kanssa voi keskustella opiskeluun tai elämäntilanteeseen liittyvistä asioista.

Terveydenhoitajan vastaanotto on oppilaitoksella tiistaisin ja torstaisin klo 9.00 – 14.00 ilman ajanvarausta. Puhelimella tai sähköpostilla voi ottaa yhteyttä muulloinkin kuin vastaanottoaikana. Tarvittaessa opiskelija ohjataan Virtain Terveyskeskukseen lääkärin tai hammaslääkärin vastaanotolle. Virtain terveyskeskus, Sairaalantie 1, puh. (03) 485 311.

Hammaslääkäripalvelut opiskelijat saavat Virtain terveyskeskuksen toimesta. Lääkärin ja hammashoitolan palvelut ovat 18 vuotta täyttäneille opiskelijoille maksullisia.
 

Hakeminen

Opintotoimistot

Opinto-ohjaajat

Wilma

Toki verkkokirjasto